magic legs - Reisverslag uit Cusco, Peru van Susanne Willemsen - WaarBenJij.nu magic legs - Reisverslag uit Cusco, Peru van Susanne Willemsen - WaarBenJij.nu

magic legs

Door: susanne

Blijf op de hoogte en volg Susanne

18 April 2008 | Peru, Cusco

Hola!
We zijn weer veilig terug!
We hebben 4 dagen op een berg (nou ja meerdere bergen) gelopen en ik vond het echt helemaal te gek! Ik zou het zo nog een keer doen!
Ik zal jullie alle details besparen over hoe vaak we berg op en berg af zijn gegaan want die zijn ongeveer niet te tellen. Maar het ging echt heel erg goed. Lopen kostte mij echt heel weinig moeite ( moet zeggen dat ik daar wel de uitzondering in was)maar de omgeving was echt zo mooi!
Heb bijna de hele tijd voorop gelopen, dus er werd al gevraagd of ik soms ook gids wilde worden :D
Na 4 dagen gelopen te hebben kwamen we bij Machu Pichu, maar heb was zo bewolkt dat je dus helemaal niets zag! EN om het nog erger te maken regende het ook nog!
GElukkig na 2 uur trok het helemaal open en hadden we heel mooi uitzicht!
Hebben met de hele groep nog gegeten en wij hadden om 3 uur de luxe trein!
We hadden op een gegeven moment zelfs een modeshow in de trein!
Prachtige alpaca truien voor een heleboel geld!
Gister zijn we voor de relax dag gegaan, je wordt hier op elke hoek van de straat aangevallen of je een massage wilde. Dus gister eerst onze benen laten harsen (en ja dat doet pijn, gelukkig minder dan ik gedacht had) en daarna heerlijk een massage van een uur gehad!
Nog een manicure om het af te sluiten en we zien er nu weer tip top uit!
Cusco valt wel een beetje tegen, we hebben hier nog een week voor ons vliegtuig gaat, maar als je machu pichu en the sacred valley hebt gezien dan heb je ongeveer alles gezien.
GElukkig hebben ze hier een bioscoop en internet, dus we komen onze tijd wel door!
Nog bedankt voor alle felicitaties!!!
Tot snel maar weer!

• 18 April 2008 - 17:15

Mama:

Klinkt als of het een peuleschil was (was het niet). Maar je kan trots zijn op jezelf! En jaloers ben ik ook!!!! Had daar graag zelf gelopen. Komt nog wel een keer.
    Nog 9 nachtjes slapen ........!!

Susanne

Lieve allemaal, Ik ga voor 2 maanden werken op een school in het plaatsje Trujillo, ik woon dan in Huanchaco dat er vlak bij aan de kust ligt! Daarna ga ik nog 1 maand rondreizen en eind april ben ik weer terug in Nederland.

Actief sinds 23 Juli 2012