Huanchaco corazon
Door: susanne
Blijf op de hoogte en volg Susanne
22 April 2008 | Peru, Huanchaco
Zaterdagavond na een heleboel reizen waren we hier! Helaas was Wilma niet thuis dus we zijn naar een hostel gegaan. Op maandag was Wilma er weer en nu zitten we weer heerlijk bij haar in huis!
Hebben tot nu toe allemaal mensen lopen verrassen echt fantastisch om alle verraste gezichten te zien!
Zijn vandaag ook naar de school terug geweest en dat was ook weer heel leuk!
MOrgen laatste dagje hier en dan 's avonds met de nachtbus naar Lima waar we Laurie en Josh weer tegenkomen.
Op vrijdagavond vliegen we van lima naar New York en dan gaan we zaterdagavond door van New York naar amsterdam waar we zondagochtend vroeg aankomen!!
Dus ik ben echt bijna thuis!!!
Tot snel!
23 April 2008 - 09:49
Gerry Olverink:
Susan ik heb met veel plezier jouw belevenissen in Peru gelezen. Wat een geweldige ervaring voor je, wat je allemaal gedaan en beleefd heb. Je mag trots op jezelf zijn!Nu wens ik je weer een goede reis terug naar Nederland.
Groetjes van Gerry -
23 April 2008 - 16:47
Petra:
Hoi Susanne,
Leuk nog voor je die laatste dagen in Huanchaco! Veel plezier nog even en ik wens je een hele goede reis naar huis. Je vader en moeder en zus kunnen bijna niet wachten!
Peet
24 April 2008 - 10:32
Gemma:
Hoi Susanne,
Alvast een hele goede reis terug naar huis.
Ik loop je net mis op schiphol, want ik vertrek zaterdag.
Maar ik heb steeds met veel plezier al je verhalen gelezen. Soms was het bijna of ik er zelf was!
Ik denk dat je hiermee een geweldige ervaring hebt opgedaan. Ben benieuwd naar alle foto's!
groetjes,
Gemma -
24 April 2008 - 18:15
Patries:
he schat...... (vriendinnetje van rich jammer alleen op de 2e plaats hhihi)
hoe ist daar?
wordt tijd dat je terug komt hoor want richard die is nu gewoon de uurtjes aan t aftellen.
groetjes dikke kus patries