Peru - Reisverslag uit Lima, Peru van Susanne Willemsen - WaarBenJij.nu Peru - Reisverslag uit Lima, Peru van Susanne Willemsen - WaarBenJij.nu

Peru

Door: susanne

Blijf op de hoogte en volg Susanne

05 Februari 2008 | Peru, Lima

Hallo allemaal!
Nou ik ben er hoor! Vliegreis was heel erg lang, maar viel op zich ook wel weer mee, er waren tvtjes aan boord dus dat scheelt. De landing in VS was wel heel erg heftig, veel turbulentie enz. Daarna wachten en om door naar Lima te vliegen. Dit was een kleiner vliegtuig met minder luxe maar ik was zo gaar heb er niets meer van gemerkt. Zodra je je hoofd neer legt val je in slaap en wordt je wakker omdat alles pijn doet :D Veel turbulentie onderweg maar perfecte landing. Zijn opgehaald door een Nederlandse man, gelukkig, want je wil hier niet alleen aankomen ze willen je allemaal in hun taxi en wegbrengen. Wel helemaal gesloopt toen we aankwamen. ZIjn ook gelijk gaan slapen, vanmoregen werd ik gelukkig weer fris en fruitig :D wakker. Hebben van dezelfde Nederlands meneer een rondleiding gehad door Lima en hij heeft ons geholpen met het kopen van bustickets en water. Gaan vanavond door naar Huanchaco dus als het goed is komen we daar morgen aan. Zit hier nu in een internet cafe waar je voor 25 cent per uur kan internetten. Heb al zitten skypen met mijn papa en mama! Heel vreemd is dat en al op msn gezeten met mijn zus! Maar ik ben blij dat al deze technieken er zijn! Anders was het nog een stuk moeilijker geweest.
Is hier wel warm, 25 graden moet je wel aan wennen. EN ja de mannen hier, ze kijken gelukkig alleen maar en roepen af en toe wat maar dat versta ik toch niet. Maar zolang ze het bij kijken houden vind ik het prima.
Alles gaat hier wel op zijn Peruaans, bij een bank stond er op de pin automaat dat hij enkele min buiten gebruik was maar dit was al minstens een half uur zo en dat zou ook nog wel even duren. Daarna naar binnen waar de mevr van de balie vertelde dat we er niet konden pinnen terwijl ons maestro teken er gewoon stond. Dit is dus typisch peru!
Maar alles gaat hier goed, vanmorgen wel een cultuurshock maar die is nu al weer redelijk gezakt! is hier nu half 6 terwijl iedereen in Nl al lekker gaat slapen. Dus wij gaan zo eten en dan spullen pakken en op weg naar de bus. Hopelijk is het internet cafe in Huanchaco net zo goed en goedkoop als hier!
Tot de volgende keer vanuit Huanchaco!

• 06 Februari 2008 - 00:03

Anna:

Lieve Susie!
    Wat fijn wat van je te horen (lezen!)! :D
    Heb gister en vandaag veel aan je gedacht en ben erg blij dat je veilig en wel daar bent.
    Ik hoop dat ik je ook een keer op msn tref, of nog beter..skype! (heb ik ook namelijk, alhoewel hij soms wel wat kuren vertoond...dan besluit mijn computer na enkele seconden geskyped te hebben zichzelf maar even af te sluiten...dubieuze kwestie..)
    Duik nu lekker m'n bedje in, morgen weer een nieuwe dag vol studiejolijt! (ja hier gaat dat helaas gewoon verder ;))
    Lieverd, HAVE FUN!
    xXx

• 06 Februari 2008 - 09:41

Roel:

mooi verhaal Susanne! Ben blij dat je heel bent aangekomen. Veel plezier nog!

• 06 Februari 2008 - 14:48

Denise:

He lieffie,
    Vind het zo leuk om even het hele verhaal te lezen wat je allemaal beleeft daar. Je smsjes zijn ook heel erg leuk om te krijgen.Echt een raar idee dat je zo ver weg bent hoor. Tot snel en niet te bruin worden daar hoor dan steken wij zo af met jouw bruine huidje.
    Kus