Huanchaco - Reisverslag uit Huanchaco, Peru van Susanne Willemsen - WaarBenJij.nu Huanchaco - Reisverslag uit Huanchaco, Peru van Susanne Willemsen - WaarBenJij.nu

Huanchaco

Door: susanne

Blijf op de hoogte en volg Susanne

06 Februari 2008 | Peru, Huanchaco

Hallo! Hebben vannacht 8 uur in de bus gezeten, maar dan wel met super de luxe stoelen die je helemaal in zijn achteruit kan zetten. Kwamen hir vanmorgen rond een uur of half 8 aan en zijn toen naar ons huis gebracht waar we de komende paar maanden gaan blijven. Tja en wat kunnen we daar van zeggen. Is van een heel oud spaans vrouwtje (wel een hele lieve) maar ze spreekt geen Engels en wij natuurlijk geen Spaans dus de communicatie gaat echt perfect. Ze wilde ons van alles aanbieden toen we hier kwamen, dus ze heeft een ananas voor ons gesloopt waar ze een sapje van maakte. Er was ook nog enige verwarring waar we zouden verblijven want dit is uiteindelijk een ander huis dan waar we in eerste instantie zouden verblijven. Via de telefoon hoorde ik dacht ik dat dit 90 sol per week was. Maar Wilma had het over 100 waarop ik zei, het was toch 90. Deed ze niet moeilijk over dus nu hebben we korting :D Waren echt gesloopt toen we hier waren dus we zijn eerst nog maar even gaan slapen. Zijn nu een stuk gaan lopen om een beetje te kijken wat er hier allemaal is. Zon is heel fel hier dus denk niet dat je het echt lang vol kan houden op het strand. Internet is echt super langzaam!Heel frustrerend, kan niet eens op msn komen. Zo nog maar eens proberen. Als het goed is kan ik hier wel skypen en er is zelfs een webcam! Maar of dit echt allemaal werkt!Gaan eens kijken of er geen ander internet cafe is waar de verbinding wat sneller is. Want van deze wordt je niet blij!
Ohh ja we hadden gister in Lima onze eerste kakkerlak, dus heb er een foto van nadat hij dood gespoten was!

• 07 Februari 2008 - 13:37

Carla:

Hallo wijffie,

Het klinkt allemaal gezellig.
    je hebt je met die afgedwongen korting wel gedragen als een Hollander zeg..... daar scoor je vast geen punten mee. En een kakkerlak, arm beestje.....

Zo te lezen is het er nu al leuk en worden jullie verwend.Veel plezier, goed insmeren en werk ze

en last but not least, de groeten van je moeder

Tot mails,
    Carla

• 07 Februari 2008 - 14:27

Mama:

Dag kind, toch ook maar een berichtje van je moeder.
    Hoe spreek je volgens de locals Huanchaco uit????

• 08 Februari 2008 - 11:59

Denise:

Ach, volgens mij ligt dat trage internet niet alleen aan daar, hier kunnen ze ook wat van hoor. Ihhhhh een kakkerlak!!!Gelukkig is hij doodgespoten en niet zoals mij dat hij zich ging verstopppen en telkens terug kwam, blehhhhh. En je bent een Nederlander he, gewoon afdingen van die arme mensen(hihi).Vind maar snel een ander internetcafe kunnen we snel op msn met elkaar kletsen. Kus

• 11 Februari 2008 - 21:17

Gerard:

Jammer van die kakkerlak, maar geen nood, als je er 1 ziet zijn er 1000 die niet ziet.